DUPLEX PRESENTS R3HAB

Ještě jsme se ani pořádně neprobrali z neskutečného vystoupení Martina Solveiga v DupleXu a další pokračování rezidentního eventu DupleX Presents je za rohem. Tentokrát zabrousíme do předních příček žebříčku DJ Mag Top 100 DJs, protože 8. prosince se po dvou letech do Prahy vrací jeden z nejlepších holandských producentů R3HAB, který se letos umístil na 12té příčce této ankety.

Ať už se jedná o hlavní stage festivalu, nebo váš oblíbený playlist, tak R3HAB i nadále vyzdvyhuje elektronickou hudbu do nepoznaných výšin. Celosvětově uznávaný holandko-marocký talent, kterého podporují i magazíny Forbes nebo Billboard, Fadil El Ghoul převzal za posledních 7 let kontrolu nad svým unikátním zvukem a získal stovky miliónů poslechů na celém světě. Je až neskutečné, že toho všeho dosáhl, aniž by byl součástí nějakého uznávaného labelu, o který by se opíral.

R3HAB vystoupí v DupleX, The Rooftop Venue v sobotu 8. prosince 2018. Jsou to přesně 2 roky od jeho posledního vystoupení v České Republice, kdy byl headlinerem největšího českého indoor festivalu elektronické hudby. Jako support DJs se představí rezidenti DupleXu – maďarský DJ a producent Chris Davies, turecký DJ John Noah a DJ NAMAAS. Třešničkou na dortu je pro všechny fanoušky zpráva, že celý line-up doplní také nejznámější polský DJ a producent Skytech! Veškeré informace naleznete na stránce události https://www.facebook.com/events/1825835697504472/

Vstupenky můžete již nyní zakoupit v předprodeji prostřednictvím našich partnerů: http://bit.ly/R3habGoOut & http://bit.ly/R3habTicketstream

Ačkoliv byl začátek jeho kariéry oceněn řadou průlomových klubových rekordů, tak za posledních 12 měsíců se jeho pozice ustálila na předních příčkách všech možných žebříčků. Jeho debutové album TROUBLE, které vydal na podzim roku 2017, bylo zkrátka kolosální. Bylo vydáno nezávisle na jakémkoliv labelu v rámci značky R3HAB Music. Doposud získalo toto LP více než 200 miliónů poslechů celosvětově. Dísky singlům „Trouble“, „You Could Be“ a „I Just Can’t“ zůstává nepopíratelným důkazem, že R3HAB je spolehlivá známka klubového důvtipného popu. Aniž by přišel o své fanoušky, protože jeho zvuk představuje křižovatku mezi klubovým soundem a komerčním pojetím klubového popu, tak si drží svoji jedinečnou identitu a energii.

Kromě jeho vlastní produkce, je R3HAB také světoznámý díky nespočtu remixů. Za svou kariéru již zvládl spolupracovat se jmény jako Rihanna, Justin Bieber, Lady Gaga, Bruno Mars, Zara Larsson a The Chainspokers. A v současnosti spolupracuje na dalších remixech umělců jako Rita Ora, 30 Seconds to Mars, Sigrid, Rudimental, Jessie Ware a spousta dalších.