Duplex představuje nový koncept

Duplex si pro Vás připravil spoustu novinek, které velice mile překvapí. Pojďme si společně představit ty, které Vás čekají v nejbližších měsících. Nejzásadnější změnou je celkový koncept. V souvislosti s tím také měníme logo Duplexu, které má od nynějška podtitul The Rooftop Venue: Bar – Kitchen – Club a jeho dominantou je velké písmeno X.

Jak možná víte, v posledních měsících probíhala v Duplexu rekonstrukce 6. patra, kde byla v minulosti restaurace, bar a lounge. Tento koncept jsme se rozhodli pro Vás zachovat, ale hodit ho do nového kabátu. Zásadní změna je v interiéru, který dostal radikální facelift a nový design. Těšit se můžete na prostorný bar, který je dominantou 6. patra. Vylepšení se dostalo také prostorným terasám, na kterých se můžete těšit na nový designový nábytek. Váš oblíbený drink při západu slunce si tak můžete vychutnat v pohodlných křeslech či pohovkách.

Náš jídelní lístek prodělal pod vedením Romana Vaňka, Tomáše Černého a Luboše Havelky kompletní “makeover”. Téma nové kuchyně je “street food” ze Silk Road. Jedná se o výběr malých jídel z Evropy i Asie, o která je nejlepší podělit se s přáteli. Ochutnáte však i vynikající hlavní chody, jako například náš speciální telecí burger s foie gras, na který se určitě budete vracet. Věříme, že příjemně překvapíme jak Vás tak Vaši peněženku skvělou chutí a opravdovou kvalitou našich pokrmů.

Rekonstrukce 6. patra se projevila také v designu 7. patra, ve kterém se nachází klub. Interiérové prvky z restaurace se tak objevují i v klubu, který posílí svou dramaturgii. V nadcházejících měsících si pro Vás produkční tým Duplexu připravil celou řadu hvězdných vystoupení světového formátu. Do konce roku to bude minimálně 5 velkých hvězd v rámci konceptu „Duplex presents“ a spousta dalších zahraničních hostů v rámci rezidentních klubových nocí. Celý rok vyvrcholí legendární oslavou příchodu nového roku v nejlepším klubu mezi nebem a zemí.

Třešničkou na dortu bude pro všechny partypeople informace, že se Duplex dočká nového ozvučení. Ve spolupráci s Funktion One pro vás chystáme kompletní zvukovou instalaci ve všech prostorách Duplexu, která bude na špičkové úrovni. Duplex se tak stane showroomem značky Funktion One pro střední Evropu. Doplněn bude také světelný park.

Pokud se chcete jako první dozvědět, kdo vystoupí do konce roku v Duplexu, tak se zaregistrujte k odběru newsletterů na našem webu www.duplex.cz

Věříme, že Vás všechny novinky potěší a budete se k nám rádi vracet.