DUPLEX Presents Salvatore Ganacci

vystoupí eXluzvině v DupleX, The Rooftop Venue, 16. března 2019

Je nám velkou ctí, že můžeme odtajnit dalšího headlinera naší noci DUPLEX PRESENTS, která vám pravidelně přiváží ty největší hvězdy světové electronic music. V tomo případě to bude něco opravdu speciálního, protože po jeho virálním úspěchu na letošním ročníku festivalu Tomorrowland si tento týpek ze Švédska odbyde svou českou premiéru právě v prostorách DupleX, The Rooftop Venue na Václavském náměstí.

Salvatore Ganacci se dostal do povědomí především díky jeho letošnímu virálnímu sestřihu jeho vystoupení na festivalu Tomorrowland, které se přehnalo Facebookem jako lavina a rozdělilo publikum na dva tábory. Nám je jasné, že se jedná především o jeho jedinečnou show a originální přístup, který u jen tak někoho rozhodně neuvidíte. Salvatore debutoval svým první singlem v roce 2014. Společně s Jillionaire vydal track „Fresh“. V roce 2015 ho do svého labelu Refune Music přijal legendární Sebastian Ingrosso a zde vydal tracky jako „Can Not Hold Us Down“, „Money In My Matters“ nebo hitovku „FLAGS!“. V roce 2016 se jeho hit „Dive“ s legendární Enyou a švédským zpěvákem Alexem Arisem dostal velkého celosvětového uznání.

Salvatore Ganacci vystoupí v pražském DupleX, The Rooftop Venue 16. března 2019 a bude to jeho premiérová show v České republice. Jako support DJs se představí zástupci české scény, které postupně odtajníme na Facebookové události https://www.facebook.com/events/633977727001714/

V současné době má Salvatore Ganacci miliónovou poslechovost na Spotify, hit na BBC radio 1, vyhrál cenu Rookie of the year – Denniz Pop Awards 2014 a v průběhu dvou let se stal jedním z nejvíce vyhypovaných producentů poslední doby. Po získání pozornosti od světově uznávaných producentů jako jsou Sebastian Ingrosso, Major Lazer a Skrillex se jeho kariéra začala ubírat tím správným směrem.