The Cube Guys – zahrají 30. dubna v DupleXu

Zahrají 30. dubna v DupleXu

Přátelé kvalitní house music. Vyhlášený pražský podnik DupleX, The Rooftop Venue si pro vás na poslední dubnový den připravil opravdovou lahůdků v podobě vystoupení italského house dua – The Cube Guys. Ti se představí v Duplexu ve čtvrtek 30. dubna (v pátek je státní svátek). Párty to nebude jen tak ledajaká, protože zde zároveň oslaví své 32. narozeniny pražský DJ a produkční klubu Duplex v jedné osobě – Tokátko!

Vstupenky je možné zakoupit prostřednictvím webu www.duplex.cz/tickets/

The Cube Guys tvoří duo Roberto Intrallazzi a Luca Provera. Každý z nich pochází z jíné éry italské taneční scéný. Zatímco Roberto je na scéně již od počátku DJingu v 80. letech, tak Luca začínal až kolem roku 2000. Přibližně v té době se oba borci potali a vzniklo tak jedinečné spojení analogových a digitálních prvků, které přineslo velký úspěch nejenom v Itálii, ale i celosvětově. Jejich zaměření na house a tech-house je znatelné z jejich setů i vlastní produkce.

The Cube Guys vystoupí v pražském Duplexu v rámci narozenin, na které si je pozval oslavenec DJ Tokátko. Bude to již jejich několikáté vystoupení v ČR, avšak v Duplexu se představí vůbec poprvé. Naposledy vystoupili v Praze v roce 2016.

Facebook událost: www.facebook.com/events/461240421421859

Jako support DJs se představí přední zástupci české tančení scény. Celou akci rozehraje housová legenda hájící barvy pražského klubu Roxy – DJ Manio, kterého bude následovat jihočeský reprezentant z klubu K2 – Melvin Coxx. Mladší generaci house DJs doplní talentovaný DJ SNBM, který nachystá půdu pro headlinery. Přesně v 01:00 se představí hlavní act večera – The Cube Guys, které za mixákem vystřídá oslavenec Tokátko, kterého podpoří v b2b setu jeden z nejúspěšnějších českých producentů David Novacek. Closing set celého večera předvede rezidentní DJ klubu Duplex – NAMAAS.

TIME-TABLE
22:00 MANIO
23:00 MELVIN COXX
00:00 SNBM
01:00 THE CUBE GUYS
02:30 TOKÁTKO & DAVID NOVACEK
04:00 NAMAAS

VSTUPENKY na místě
✪ DRŽITELÉ DUPLEX CARD ZDARMA✪
➤ MUŽI 300,- CZK
➤ŽENY VSTUP ZDARMA do půlnoci / poté 150,- CZK

– Vstup do klubu je od 18ti let
– Dress Code – Smart Casual

REZERVACE & VIP
E-mail: reservations@duplex.cz
Tel.: +420 732 221 111

VIP BENEFITY:
– prioritní vstup do klubu
– rozšířené portfólio nápojů
– privátní podlaží s výhledem na parket
– VIP toalety
– osobní péče