DupleX Presents Fedde Le Grand

Představujeme headlinera jedné z největších akcí, které proběhnou v DupleX, The Rooftop Venue v roce 2021. Legendární house DJ a producent Fedde Le Grand přijede 24. září 2021 do Prahy. Jsme nesmírně potěšeni, že tento fenomenální představitel světové taneční scény zahají naši nadcházející klubovou sezónu, která bude plná speciálních hostů, na které se už teď těšíme.

Fedde Le Grand je považován za jednu z nejvýraznějších postav žánru house music. Jeho vliv je neustále cítit v celé elektronické scéně. Feddeho beaty, groovy, melodie a rytmy nás všechny obklopují už mnoho let. Fedde má na svém kontě nespočet ocenění a remixoval největší umělce – od Coldplay, Madonny, will.i.am, Robbieho Williamse, Everything But The Girl, Fatboy Slim, až po Shakiru, Rihannu, Mariah Carey, Faithless a jeho vlastní all-time hudební inspiraci, kterou je Michael Jackson.

Fedde Le Grand vystoupí v DupleX, The Rooftop Venue 24. září 2021. Rok a půl od jeho posledního vystoupení v České Republice. O support se postarají rezidentní DJs, které postupně odtajníme na stránce Facebook události.

Na tento okamžik jsme čekali více než rok a nyní vám konečně můžeme říct …