DupleX Presents Fedde Le Grand

Představujeme headlinera listopadové DupleX Presents! Po roce se k nám vrací legendární house DJ a producent Fedde Le Grand, který přijede 26. listopadu zahrát do DupleXu. Jsme nesmírně potěšeni, že tento fenomenální představitel světové taneční scény opět zavítá k nám do klubu a naváže tak na nesmírně úspěšnou sérii letošních headlinerů.

Fedde Le Grand je považován za jednu z nejvýraznějších postav žánru house music. Jeho vliv je neustále cítit v celé elektronické scéně. Feddeho beaty, groovy, melodie a rytmy nás všechny obklopují už mnoho let. Fedde má na svém kontě nespočet ocenění a remixoval největší umělce – od Coldplay, Madonny, will.i.am, Robbieho Williamse, Everything But The Girl, Fatboy Slim, až po Shakiru, Rihannu, Mariah Carey, Faithless a jeho vlastní all-time hudební inspiraci, kterou je Michael Jackson.

Fedde Le Grand vystoupí v DupleX, The Rooftop Club v sobotu 26. listopadu 2022. Rok od jeho posledního vystoupení v České Republice. O support se postarají rezidentní DJs, které postupně odtajníme na stránce Facebook události.
JSME ZPĚT!