Girls on Decks presents Viktória Metzker

7 prosince 2019

Duplex představuje další pokračování pravidelné rezidentní noci Girls on Decks, se kterou se v prostorách nejlepšího klubu mezi nebem a zemí můžete setkat každý první víkend v měsíci. Tentokrát vás DJky za mixákem roztancují v sobotu 7. prosince. Hedlinerkou večera bude nejlepší maďarská DJka – Viktória Metzker – která vystoupí v České Republice vůbec poprvé! Doplní ji naše rezidentka Hannah Vee a hostující MeryEn feat. Annie Black a Donna Bucks. Přidejte se k nám 7. prosince v DupleXu!

VSTUPENKY K DISPOZICI na www.duplex.cz/tickets/

DJka, zpěvačka a mezinárodní topmodelka Viktória Metzker, narozená v roce 1987 v Budapešti, si už v dětství vytvořila vášeň pro hudbu. Poté, co její tančení kariéra náhle skončila v důsledku zranění, zahájila svoji velkolepou kariéru jako modelka a následovala řada ocenění, přední obláky časopisů a reklamní kampaně. Ale to není všechno! Během soutěže „Cover Girl“, kde také dokázala prokázat svůj pěvecký talent, ji objevila zpěvačka Bebe a také díky ní se rozhodla, že se bude věnovat Djingu.

Jeji úspěch je velice působivý! Viktória se stala nejen Playmate roku 2007, ale také uspěla v kariéře Djky a začala odehrávat veliké množství vystoupení, vlastní turné a dokonce i rezidentní noci v nejznámnějších klubech světa (Marquee – Las Vegas, Privilege – Ibiza), kde dostává do varu tancechtivé davy každý týden. Nyní patří mezi nejznámější DJky na světě a navíc spolupracuje s prvotřídními umělci a značkami taneční scény (Roger Sanchez, Mitch Crown, Subliminal Records, Stealth Records, Spinnin Records) a vydává nejžhavější skladby a hudební videa. Viktória je neuvěřitelně talentovaná DJane a úžasný model a to je jisté!

VSTUPENKY K DISPOZICI na www.duplex.cz/tickets/

A vy se na něj můžete těšit v sobotu 23. listopadu v pražském DupleXu!