DupleX, The Rooftop Venue, We Lit Prague & MocNoc Music Presents TOPIC

Jsme velmi rádi, že nastal čas představit vám dalšího eXkluzivního headlinera pro rok 2022 v DupleX, The Rooftop Venue na Václavském náměstí v Praze. Čerstvé jméno na světové scéně – TOPIC dorazí do pražského DupleXu ve čtvrtek 31. března 2022.

Kupujte vstupenky již nyní na www.duplex.cz/topic/

Německo-chorvatský hudebník odstartoval svou kariéru jako producent různých umělců a poté vydal skladbu „Light it up“, která odstartovala jeho kariéru na konci roku 2014. Byl nominován na mtv europe music awards 2016 a teen choice awards 2018. Topic & Nico Santos oživili scénu v roce 2020 skladbou „Like i love you“, která je také součástí Santosova nového alba. Svým aktuálním singlem „Breaking me“ ft. A7s nastavuje zcela nové standardy v žánru, který popisuje jako „melancholickou taneční hudbu“. Píseň rychle získala zlato v Austrálii, Belgii, Brazílii, Kanadě, Finsku, Francii, Německu, Itálii, Novém Zélandu, Portugalsku a Spojeném království; platina v Irsku, Nizozemsku a Polsku; dvojnásobná platina ve Švýcarsku a dosáhla mnoha národních a mezinárodních žebříčků, jako je například globální top 10.

TOPIC vystoupí v DupleX, The Rooftop Venue 31 března 2022 a naváže tak sérii hvězdných jmen v tomto roce, kterých jsme si pro vás opět připravili řadu. TOPIC bude podporován nejlepšími pražskými DJs, kteří budou postupně zveřejněni na události na Facebooku v nadcházejících týdnech.

Jsme velmi rádi, že vám můžeme i nadále přinášet ten nejlepší noční život v Praze a úžasný zážitek z DupleXu. Těšíme se na vás na tanečním parketě.