DupleX Presents DJs From Mars

Připravte se na další mainstage umělce z festivalu Tomorrowland! Podařilo se nám pro vás ukořistit jejich poslední volný termín letošního léta. Poslední párty v Duplexu byla neuvěřitelná, a tak jsme se rozhodli si ji pro velký úspěch zopkovat. Dámy a pánové, do Prahy opět přijedou DJs From Mars. Těšíme se! Save the date – 19. srpna 2022!

Rezervujte si svůj stůl již nyní na www.duplex.cz/vip/ // Běžné vstupenky na www.duplex.cz/djsfrommars/

DJs From Mars přináší mash-up přístup do elektronické taneční hudby.
Jejich styl je 360°mix každého hudebního žánru, s přidáním jejich vesmírných basových linek a beatů. Začali remixovat popové a rockové hity pro své vlastní koncerty, jen tak pro zábavu, a brzy se stali uznávánými jako jedno z největších jmen na bootlegové scéně. Jejich videa na YouTube mají přes 150 milionů zhlédnutí a čísla neustále rostou.
Jejich produkčních schopností si brzy všimly labely po celém světě. DJs From Mars připravily oficiální remixy pro Davida Guettu, Laidback Luke, Sean Paul, Pitbull, Coolio, Fragma, Dirty Vegas a seznam pokračuje.

Rezervujte si svůj stůl již nyní na www.duplex.cz/vip/ // Běžné vstupenky na www.duplex.cz/djsfrommars/

DJs From Mars vystoupí v DupleX, The Rooftop Venue v pátek 19. srpna 2022 a podpoří je za mixážním pultem výběr toho nejlepšího z českých DJs – Melvin Coxx, Hannah Vee a Krais.

Jsme velmi rádi, že vám můžeme i nadále přinášet ten nejlepší noční život a úžasné zážitky z DupleXu a těšíme se na vás na tanečním parketu! Tohle může být ta nejlepší párty vašeho života!